11 Temmuz 2012 Çarşamba

En sonunda giyebileceğim bir şey dikmeyi başardım :)


En sonunda giyebileceğim bir şey dikmeyi başardım :) Aker'de benzer bir eteğe sezon başında 160 TL civarında para istediklerini duyunca bunu ben de dikerim diye gaza geldim. (Bu arada dikiş ile ilgili hiçbir eğitimim yok). Çalıştığım için çok fazla vakit ayıramadığım için dikmek epey uzun sürdü. Ama kumaşçıda bir bayan görünce beni tebrik etti. "Şifon kumaşı terziler bile zor dikiyor, sen bir de eğitim alsan işini bırakır bu alana yönelirsin herhalde " dedi. İşin pratiğini öğrenmeyi çok istiyorum ama öğrenecek kimsem yok, ben de kendi kendime debelenip duruyorum.

Mankenimi arkadaşım Amerika'dan getirdi. (Kendisine her kullandığımda dua ediyorum, Allah razı olsun). Ben internetten sipariş verip onun adresine gönderdim. Gelirken de getirdi ama biraz zahmetli olmuş. Güvenlik nedeniyle her parçasını ayrı ayrı kontrol etmişler.

Mankenim "SINGER DF150 Adjustable Dress Form, Red, Sizes 10-16" Amazon.com'dan almıştım. Bu manken 40 bedene kadar büyüyebiliyor.






6 yorum:

  1. Tebrik ederim şifon diken arkadaşa ihtiyacım vardı zaten :) öğrendiğim iyi oldu :)

    YanıtlaSil
  2. şifon hemde ,o gördügün terzi dogruyu söylemiş.pek şifonu ve ipek kumaşı sevmeyen birisi olarak tebrik ederim ,güle güle kullan

    YanıtlaSil
  3. Sevdacım, her zaman arkadaşım :)

    YanıtlaSil
  4. dikişdersi'nden tebrik aldım, yaşasın :)

    YanıtlaSil
  5. tamam o zaman bigün ayarlayalım ben kalıplarını hazırlarım sen dikersiin :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...