24 Temmuz 2012 Salı

Kot (Jean) Gömlek aradım sonunda buldum.

Uzun zamandır ince, uzun kollu kot gömlek arıyordum. Bir çok mağazaya baktım ama bir türlü istediğim gibi birşey bulamadım. Geçen hafta pazarda bir bayanın üzerinde üstteki gömleği görünce dayanamayıp nereden aldığını sordum. O da hafif bir gülümsemeyle Stradivarius'tan aldığını ama ilkbahar sezonunda aldığı için kalmamış olabileceğini söyledi.


Ben de Historia'daki mağazasına gittim, gerçekten kalmamıştı ama yeni sezonda da dantelli olmasa da ince ve uzun kollu kot gömlekler vardı. Üstteki iki rengi de vardı. Fiyatları 52.95 TL.

Zara'da da üstteki modeller vardı. Fiyatları 99.95 TL. Ben ortadaki modeli denemiştim. Bana çok kalın geldi. Ayrıca kalıpları çok küçük, normalde medium bana olurken large bile küçük geldi.

Geçen gün Mango'da gezerken üstteki gömleğin koyu rengini gördüm. Bu da yeni sezon ve fiyatı 90 küsürlü birşeydi. Kalıbı dar değil geniş ve kumaşı da ince ve dökümlü. Bana XS oldu ki normalde imkansız bir durum :)


Bir de Mavi Jeans'te gömlekler var ama ben pek beğenmedim. Denemedim ama kumaşları kalın geldi ve kalıpları da pek hoşuma gitmedi.



1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...